Tarvitsetko palveluja?

Epävarmoista markkinanäkymistä ja nopeista suhdannekäänteistä johtuen monen yrityksen on vaikea ennakoida tulevaa työvoimatarvettaan. Lisäksi he voivat aika ajoin tarvita erityisosaamista voidakseen kehittää toimintaansa. Ratkaisuna tällaisiin tilanteisiin Linqit tarjoaa alustan, jossa yritys voi löytää lyhyemmiksi ajanjaksoiksi työllistettäviä pienyrittäjiä.

Menestyksen kiire vaatii voimavaran, ylimääräistä vahvistusta. Olitpa sitten yritys vailla joustavia resursseja tai supersankari valmiina taidonnäyttöön, Linqit pelastaa tilanteen.

Linqitissä luot helposti yrityksellesi oman profiilin, johon voit lisätä tarvittavat tiedot yrityksestä ja sen toiminnasta. Kun resurssitarve syntyy, käytettävissä olevat, kriteerisi täyttävät ammattilaiset ovat helposti löydettävissäsi hakutoiminnon kautta. Voit korvamerkitä hakusuosikkisi sekä vertailla heidän osaamistaan, palvelujaan ja hinnoittelua. Riippuen siitä, miltä haluamasi ammattilaisen kalenteri näyttää, voit työllistää hänet joko pidemmäksi tai lyhyemmäksi aikaa. Voit ottaa häneen yhteyttä suoraan alustan kautta; ehdoista sovitte keskenänne. Ammattilaiset ovat itsekin yrittäjiä, mikä tarkoittaa, että hankinta vastaa alihankkijan kanssa tehtyä sopimusta.

Linqit tarjoaa yrityksille tehokkaan ja edullisen tavan saada apua ulkoisilta resursseilta lyhyempiä ajanjaksoja varten. Ostavana yrityksenä et sitoudu pitkiin työsopimuksiin ja saat mahdollisuuden nähdä eri ammattilaisten työn tulokset. Palvelu toimii tilauspohjaisesti niin, että yrityksen jäsenyys on aktivoitava vähintään puoleksi vuodeksi. Jäsenyytesi avulla säästät sekä aikaa että rahaa löytämällä tarvitsemasi lisäresurssin yhdestä paikasta juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Missä tahansa oletkin, Linqit-verkkosovellusta on helppo käyttää. Pystyt seuraamaan profiiliasi tarkastelleiden potentiaalisten ammattilaisten määrää ja vertailla heidän tarjoamiaan palveluja. Suoritetun tehtävän jälkeen voit arvostella työn, jonka ammattilainen on yrityksellesi tehnyt.

Tee Linqitistä digitaalinen kohtaamispaikkasi osaavan työvoiman kanssa!

Rekisteröityminen

Aluksi Linqitin palveluja tarjotaan Vaasan seudun – erityisesti rakennusalan, talonvalmistuksen sekä metalli- ja energia-alan – yrityksille. Linqitin palveluja laajennetaan myöhemmin myös muille aloille ympäri Suomen.

Hinnasto

Yrityksen liikevaihto alle 300 000 € Yrityksen liikevaihto yli 300 000 €
Käytettävissä sekä osto- että myyntipalvelu 30 €/kk 40 €/kk
Käytettävissä myyntipalvelu 15 €/kk 20 €/kk

Hinnat eivät sisällä ALV:a.

Kokeile ilmaiseksi kaksi ensimmäistä kuukautta!

Tulevaisuudessa palveluiden ja hankin­tojen digi­tali­soinnista tulee yhä tärkeämpää B2B-liikesuhteissa. Linqit on innovatiivinen ja tarkoi­tuksen­mukainen työkalu, jonka uskon edi­stävän alueen yritysten yhteis­työtä.

Hippi Hovi
TJ, Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät

Rakennusalalla Linqit tulee olemaan tärkeä tehtävä silloin kun tarvit­semme tila­päisiä res­ursseja. Mitä enemmän yri­tyksiä liittyy pal­veluun, sitä paremmin voimme tehostaa yhteis­työ­tämme eri ali­hankki­joiden kanssa.

Tom Rabb
TJ, VRK – Vaasan Rakennuskorjaus