Säljer du tjänster?

Många företag söker arbetskraft som de snabbt kan anställa för kortare tidsperioder. Linqit är plattformen för dig som har ett registrerat företag och kan erbjuda den arbetskraften. Du eller dina anställda är hårdkokta proffs som ser fördelarna i att arbeta flexibelt och på egna villkor.

Bråda tider kräver förstärkning, en extra kraftkälla. Vare sig du är ett företag i behov av flexibla resurser eller en superhjälte redo att demonstrera dina styrkor, så är Linqit din räddning.

På Linqit skapar du dig snabbt och enkelt en egen profil där du beskriver ditt kunnande, dina tjänster och din prissättning. Då en uppdragsgivare söker arbetskraft hittar de dig och din profil om du matchar det de söker. Genom att uppdatera profilens kalender visar du för dina potentiella uppdragsgivare när och för hur lång tidsperiod du har möjlighet att ta emot jobb. Din profil och dina uppgifter delar du endast med företag som söker arbetskraft, inte med andra som erbjuder tjänster.

Linqit är ett effektivt och förmånligt sätt att i realtid erbjuda ditt specialkunnande åt många uppdragsgivare. Du lär känna olika företag och branscher och har därmed också möjlighet att visa vad du går för under ett tidsbundet kontrakt. Tjänsten fungerar i form av en prenumeration och du aktiverar ditt medlemskap för minst ett halvår. Utöver att du håller din kalender på plattformen à jour kräver ditt medlemskap inga andra åtgärder av dig. Istället sparar du både tid och pengar då Linqit marknadsför dina tjänster åt lämpliga uppdragsgivare.

Linqit-webapplikationen är lätt att använda var du än är. Den visar hur många potentiella uppdragsgivare som besökt din profil och sänder dig ett meddelande då ett företag vill köpa dina tjänster. Efter ett utfört uppdrag kan uppdragsgivaren betygssätta din arbetsinsats. Ju bättre jobb du själv gör för dina kunder, desto bättre placerar du dig i potentiella uppdragsgivares framtida resurssökningar.

Gör Linqit till din digitala mötesplats med nya kunder!

Till registreringen

Inledningsvis erbjuds Linqits tjänster till Vasaregionens företagare med fokus på företag inom byggbranschen, hustillverkning, metallindustrin och energiindustrin. Senare utvidgas tjänsten till övriga delar av Finland.

Priser

Företagets årsomsättning under 300 000 € Företagets årsomsättning över 300 000 €
Tillgång till både köp- och sälj­tjänsten 30 €/mån 40 €/mån
Tillgång till sälj­tjänsten 15 €/mån 20 €/mån

Testa gratis de två första månaderna!

Priser exkl. moms.

Linqit är ett väldigt intressant verktyg som vi kommer att kunna använda både för vår egen marknadsföring och när vi själva behöver extra resurser.

Stig-Erik Herrgård
VD, Rescue Team Finland

Detta är samarbete i sin bästa form. Detta upplägg ger maximal nytta både till uppdragsgivaren och uppdragsmottagaren.

Maria Norrlin-Asplund
Ordförande, Korsholms Företagare