Behöver du tjänster?

Med osäkra marknadsutsikter och snabba konjunktursvängningar är det svårt för många företag att kunna förutse framtida arbetskraftsbehov. Ofta kan företag även tillfälligt behöva specialkompetenser för att utveckla sin verksamhet. Som en lösning på dessa situationer erbjuder Linqit en plattform där företag kan hitta småföretagare att anlita för kortare tidsperioder.

Stressigt? Då är du i behov av förstärkning till ditt företag. Vi jobbar med att effektivt och förmånligt stärka företagens möjligheter att få tag på externa resurser. Gör Linqit till din digitala mötesplats för nya och gamla kunder! 

 

På Linqit skapas din profil – här berättar du om företaget. Sökfunktionen hjälper dig hitta tillgängliga tjänster och du kan öronmärka dina favoriter för att få fram den deal som är bäst helt enkelt. Din kalender visar smidigt din egen tillgänglighet och när ni matchas med varandra så kan ni komma överens om vad som gäller för uppdragen. Det smidiga är också att själva processen motsvarar ett avtal med en t.ex underleverantör.

Linqit är ett effektivt och förmånligt sätt för företag att ta hjälp av externa resurser för kortare tidsperioder. ( Du binder dig inte till långa arbetskontrakt – du kan själv bestämma var, när och hur. Tjänsten fungerar i form av en prenumeration och du aktiverar företagets medlemskap för minst ett halvår. Med ditt Linqit-medlemskap sparar du både tid och pengar då du på ett och samma ställe hittar den arbetskraft du behöver, just då du behöver den.

Linqit-webapplikationen är lätt att använda var du än är. Den visar hur många potentiella proffs som besökt din profil och gör det lätt för dig att jämföra olika proffs tjänsteerbjudanden. Efter ett utfört uppdrag kan du betygssätta arbetet som ett proffs gjort för ditt företag.

Gör Linqit till din digitala mötesplats med nya kunder!

Till registreringen

Inledningsvis erbjuds Linqits tjänster till Vasaregionens företagare med fokus på företag inom byggbranschen, hustillverkning, metallindustrin och energiindustrin. Senare utvidgas tjänsten till övriga delar av Finland.

Priser

Företagets årsomsättning under 300 000 € Företagets årsomsättning över 300 000 €
Tillgång till både köp- och sälj­tjänsten 30 €/mån 40 €/mån
Tillgång till sälj­tjänsten 15 €/mån 20 €/mån

Testa gratis de två första månaderna!

Priser exkl. moms.

Digitalisering av tjänster och upphandlingar kommer att bli allt viktigare i B2B-affärsrelationer. Linqit är ett innovativt och ändamålsenligt verktyg som jag tror kommer att främja samarbetet mellan regionens företag.

Hippi Hovi
VD, Kust-Österbottens Företagare

För oss i byggnadsbranschen kommer Linqit att kunna fylla en viktig funktion när vi behöver hitta tillfälliga resurser. Ju fler företag som ansluter sig desto mer kan vi effektivisera vårt samarbete med olika underentreprenörer.

Tom Rabb
VD, VRK – Vasa Byggnadsreparation