Veckans Linqit-medlem: Smeds Ingenjörsbyrå

Om du eller ditt företag planerar bygga, så levererar Smeds Ingenjörsbyrå allt du behöver.

Smeds Ingenjörsbyrås fullservicesystem innebär att de kan sköta allt gällande planering och konstruktion; från budgetering, kostnadskalkylering och ansökan av bygglov till konstruktionsritningar och att övervaka ditt projekt byggs enligt utsatt tidsplan.

Ingenjörsbyrån har sedan 2014 erfarenhet av många olika projekt, från ritning av nya hus till restaurering och tillbyggnad på äldre hus. De jobbar aktivt miljötänkande och är FISE-certifierade.

Att planera och bygga hus är en stor investering. Det gäller att spara där man kan och investera klokt där man måste. Om du är av samma åsikt – tveka inte att boka en tid med Mathias Smeds i Vasa, antingen per tel. 06-317 4200 och 050-557 5252, eller genom att maila honom på mathias.smeds@msmeds.fi.