3 tips – skapa ditt ultimata sommarjobb!

Sommaren 2020 är närmare än vi tror. Redan nu söker företagen efter arbetskraft. Har du tänkt på att du också kan jobba som lättföretagare över sommaren? På Linqit kan du registrera dig som lättföretagare och styra över din tid i sommar. Det är lätt, effektivt och ger dig nya nätverk! 

 

1. Vill du kombinera studier med kortare jobbuppdrag? Som studerande kan det vara smart att avlägga kurser sommartid – som lättföretagare kan du boka in tillfälliga sommarjobbsuppdrag som passar dig. 

2. Marknadsför dig och dina tjänster via Linqit. Visa för företagen i trakten att du finns och att du är tillgänglig för uppdrag. Arbetsgivaren kan svara på din annons och efter det kan ni förhandla vidare tillsammans. Du har makten att själv bestämma hur och med vad du vill jobba.

3. Träna på entreprenörsandan. Att jobba som lättföretagare är ett enkelt sätt att prova på livet som entreprenör. Härifrån är inte steget långt till att grunda eget företag! Här hämtar du fart inför framtiden. När du får jobbuppdrag kan du lätt fakturera via Ukko och andra faktureringstjänster. 

Här kan du registrera dig för sommarjobb.