3D Studio Blomberg: Det finns en starkare efterfrågan på digitala tjänster

Österbotten och Finland bjuder på många företagspärlor. På Linqit ser vi det klart i vårt växande medlemsantal. Det finns en imponerande bredd!

 I Vasa finns den internationella aktören 3D Studio Blomberg som expanderat till en av de ledande inom industriell visualisering. 3D Studio Blomberg designar och konstruerar visuellt innehåll i 3D om hur man använder en produkt. Genom visualisering effektiviseras användningen av produkten.

– Digitaliseringen är oundviklig för industriella företag och under de senaste åren har det märkts en starkare efterfrågan på digitala tjänster, säger grundaren Pontus Blomberg.

– Sökande efter rätt kunskap tar aldrig slut. Vi satsar på rätt långsiktig verksamhet och i den här branschen kräver en mer djupgående kunskap, på så sätt är ”giggande” lite svårt inom den här branschen. För oss är det viktigt att hitta de som verkligen brinner för att vilja utbilda sig inom branschen. Vi nätverkar digitalt men också direkt face-to-face där till exempel konferenser är viktiga för oss när vi vill hitta nya potentiella samarbetspartners, säger Pontus.


Nätverkande är viktigt för alla företag. Och nätverkar gör man både digitalt och ansikte mot ansikte.
Bli Linqit-medlem redan i dag!


Foto: Esa Siltaloppi