Lång och bred erfarenhet inom webb och sociala medier

Med det egna företaget HANANAA Creative kan Hanna Löfholm jobba självständigt och väldigt agilt som marknadsföringskonsult. Hanna sköter det mesta gällande marknadsföring, branding, och jobbar även som media manager – dvs. håller ett företags mediekanaler uppdaterad med bilder och texter. Med en lång och bred erfarenhet inom webb & SOME -branschen har Hanna utvecklat ett speciellt sinne för vad som fungerar.

 

-Mina mest populära tjänster har hittills varit hemsidor & bloggar – både design och skapande från scratch, samt förbättring av nuvarande sidor (bl.a. UX-förbättringar & SEO-optimering), säger Hanna.

 

-Första gången jag hörde om Linqit var via sociala medier och sedan blev jag inbjuden att bli medlem. Inom branschen har jag märkt att vi kvinnor har blivit bättre på att nätverka och samarbeta, vilket jag tycker är fantastiskt!