Aveo Bygg är nummer 100!

En ny milstolpe nåddes i veckan för Linqits del när  Aveo Bygg blev medlem nummer 100 –  byggföretaget som är känd för sin professionalitet, sociala förmåga och sättet de för en öppen dialog med kunderna. Aveo Bygg finns i Vasa och utför bygg- och monteringsarbeten, hjälper till vid renoveringar, nybyggen mm. Allt arbete de gör utförs av certifierade och kvalificerade proffs. Och som stöd i sitt arbete har de också två egna inredningsplanerare.

– Jag hade ju hört om Linqit och nu var det dags att gå med, säger VD Andreas Bergvik. Vi jobbar ju redan egentligen så här – vi anlitar ett flertal underleverantörer som är verkliga proffs och de tar vi in i olika skeden vid våra projekt.  Men nätverket behöver byggas ut hela tiden!

-Det är högsäsong som bäst och det rullar på hårt nu, säger Andreas.  Mycket vi gör är projektbaserat och vi jobbar ofta med privatkunder – det gör att det många gånger är tufft att hitta arbetskraft snabbt. Just därför behöver vi utvidga vårt nätverk och hitta kontakter.