5 goda orsaker att registrera dig på Linqit i sommar

Företagare, funderar du på vilket ditt nästa steg ska bli under sommaren? Kanske ett steg som både gör vardagen enklare och ökar din försäljning? Här följer fem goda orsaker att bli medlem i vår nytänkande B2B-tjänst.

  1. Semestern kan vara företagarens stressigaste tid. Under sommaren är många i behov av förstärkning i sina företag. Linqit stärker effektivt företagens möjligheter att hitta externa resurser. Vi hjälper dig att hitta arbetskraft när du behöver det som mest – också för kortare tidsperioder. Du binder dig inte till långa arbetskontrakt, utan du kan själv bestämma var, när och hur.
  2. Maxa din försäljning. Linqit är ett effektivt säljverktyget där du smidigt och förmånligt kan nå nya kunder. På vår sajt skapar du snabbt en egen profil där du beskriver ditt kunnande, dina tjänster och din prissättning. Vid sidan av all annan marknadsföring – låt också Linqit marknadsföra dina tjänster!
  3. Ensam är inte stark. Vikten av goda nätverk är A och O – både digitalt och IRL. Allt fler företag köper och säljer tjänster av varandra, samtidigt som arbetsmarknaden digitaliseras. Linqit är en tjänst som både lyfter din försäljning och stärker ditt nätverk.
  4. Vi finns i hela Finland. Linqit lanserades inledningsvis i Österbotten med fokus på företag inom byggbranschen, hustillverkning, metallindustrin och energiklustret. Linqit är nu öppet för företag inom hela landet och vi lägger till fler branscher vartefter att efterfrågan uppkommer. Nyligen har vi lagt till vård- och servicebranschen, men också restaurangbranschen.
  5. Att registrera sig är enkelt. Vi vill att alla företag ska ha råd att använda Linqit. Därför  har vi gjort medlemskapet så förmånligt som möjligt. Just nu får du två månader gratis.

    Registrera dig nu!