En kanal för mera samarbete i regionen

Magnus Pått, VD för Pool Digital har varit medlem i Linqit i sex månader. Här jobbar fyra anställda med utveckling av digitala tjänster och verktyg till företag.

 – Vårt fokus ligger på effektivisering av organisationer  bl.a. genom skräddarsydda verktyg och integreringar mellan olika system. Även på försäljningssidan jobbar vi med bl.a. appar för produktpresentation och produktkonfiguration, förutom webbplatser som verksamheten har sitt ursprung ifrån, säger Magnus.

Pool Digital hjälper företag att hitta enkla, smarta och effektiva lösningar i vardagen Här jobbar man med en stor erfarenhet och kunskap kombinerat med en passion för trender, innovationer och ny teknologi. Och här ser man Linqits potential i att bli en kanal för handel och delning av resurser mellan företag.

 – Företagarandan i Österbotten är god och klimatet upplever jag som mycket positivt. Givetvis finns stora utmaningar att få igång en tjänst som denna, det känner vi till som jobbat en hel del med Saas-tjänster genom åren, men vi hoppas affärsidén ska lyfta och bli en kanal för mera samarbete i regionen, det behövs, säger Magnus.