STUDERANDE – FUNDERAR DU PÅ ATT STARTA EGET?

Istället för att anställa personal föredrar många företag idag att upphandla andra företagares tjänster för tillfälliga uppdrag och under högsäsongen. För studerande är detta en ypperlig möjlighet att kunna prova på olika typer av uppdrag och att jobba för olika typer av företag. Du kanske redan har ett eget företag, eller kanske funderar på att starta eget. I så fall är Linqit ett nätverk som du definitivt bör bekanta dig med.

Linqit är en digital mötesplats för upphandling av tjänster mellan företag på ett lätt och kostnadseffektivt sätt.

Linqit är ett effektivt och förmånligt sätt för nya och etablerade företagare att erbjuda sitt specialkunnande online till potentiella uppdragsgivare. I Linqit skapar du snabbt och enkelt en egen profil där du beskriver ditt kunnande och dina tjänster. Som Linqit medlem sparar du både tid och pengar då Linqit marknadsför dina tjänster åt lämpliga uppdragsgivare. Tjänsten fungerar på prenumerationsbasis och är endast öppen för B2B-uppdrag mellan anslutna Linqit medlemmar.

Vi erbjuder nu alla studerande med eget företag gratis medlemskap under studietiden.

Låter detta som något för dig? Läs mer om hur Linqit kan hjälpa dig att skapa nya affärsmöjligheter i sommar:

https://linqit.fi/sv/saljer-du-tjanster/

www.facebook.com/linqit.fi/

https://www.linkedin.com/company/linqit-finland/

Har du frågor? Kontakta oss gärna:

Tel: +358 40 9033 904

Email: info@linqit.fi