Myytkö palveluita?

Moni yritys etsii nopeallakin aikataululla lyhyemmäksi aikaa palkattavaa työvoimaa. Linqit on alusta sinulle, jolla on rekisteröity yritys, joka pystyy tarjoamaan kaivatun voimavaran. Sinä tai työntekijäsi olette alanne ammattilaisia ja ymmärrätte joustavasti ja omin ehdoin tehdyn työn edut.

Menestyksen kiire vaatii voimavaran, ylimääräistä vahvistusta. Olitpa sitten yritys vailla joustavia resursseja tai supersankari valmiina taidonnäyttöön, Linqit pelastaa tilanteen.

Linqitin avulla luot nopeasti ja vaivatta oman profiilin, jossa kuvailet osaamistasi, palveluitasi ja hinnoitteluasi. Voimavaraa etsivä toimeksiantaja löytää sinut, jos vastaat hänen etsimäänsä. Päivittämällä oman profiilisi kalenteria sinulla on mahdollisuus viestiä potentiaalisille toimeksiantajille, milloin ja millaisella aikavälillä sinulla on mahdollisuus vastaanottaa töitä. Jaat profiilisi ja yhteystietosi ainoastaan sellaisten yritysten kanssa, jotka etsivät työvoimaa. Tietojasi ei jaeta muille palveluntarjoajille.

Linqit on tehokas ja edullinen tapa tarjota erityisosaamistasi monelle eri toimeksiantajalle reaaliajassa. Opit tuntemaan erilaisia yrityksiä eri aloilta ja saat näin mahdollisuuden oman osaamisesi näyttöön määräaikaisella ostosopimuksella. Palvelu on tilauspohjainen ja jäsenyys on aktivoitava vähintään puoleksi vuodeksi. Jäsenyys ei velvoita muuhun kuin kalenterisi päivittämiseen niin, että se pysyy ajan tasalla. Linqit huolehtii palveluidesi markkinoinnista oikeille tahoille, mikä tarkoittaa, että säästät sekä aikaa että rahaa.

Linqit-verkkosovellus on helppokäyttöinen sijainnistasi riippumatta. Voit seurata profiiliasi katselleiden potentiaalisten toimeksiantajien määrää ja saat viestin, kun yritys haluaa ostaa palveluitasi. Toimitetun tehtävän jälkeen toimeksiantaja voi antaa työpanoksellesi arvosanan. Mitä parempi työn lopputulos, sitä paremmalle sijalle yllät potentiaalisten toimeksiantajien tulevissa resurssihauissa.

Tee Linqitistä digitaalinen kohtaamispaikkasi uusien asiakkaiden kanssa!

Rekisteröityminen

Aluksi Linqitin palveluja tarjotaan Vaasan seudun – erityisesti rakennusalan, talonvalmistuksen sekä metalli- ja energia-alan – yrityksille. Linqitin palveluja laajennetaan myöhemmin myös muille aloille ympäri Suomen.

Hinnasto

Yrityksen liikevaihto alle 300 000 € Yrityksen liikevaihto yli 300 000 €
Käytettävissä sekä osto- että myyntipalvelu 30 €/kk 40 €/kk
Käytettävissä myyntipalvelu 15 €/kk 20 €/kk

Hinnat eivät sisällä ALV:a.

Kokeile ilmaiseksi kaksi ensimmäistä kuukautta!

Linqit on todella kiinnostava työkalu, jota tulemme käyttämään sekä omassa markkinoinnissamme että resurssitarpeisiimme.

Stig-Erik Herrgård
TJ, Rescue Team Finland

Tämä on yhteystyötä parhaassa muodossaan. Tämä asetelma takaa suurimman mahdollisen hyödyn sekä toimeksiantajalle että toimeksisaajalle.

Maria Norrlin-Asplund
Puheenjohtaja, Mustasaaren Yrittäjät