Urheiluyrittäjä Joakim Träskelin: ”Verkostoituminen on liiketoiminnan perusta”

Joakim Träskelin on yksi maamme harvoista urheilutuottajista. Hän on tunnettu ja luova toimija urheilualalla, ja on luonut kokonaan uusia konsepteja urheiluun ja liikuntaan. Joakim työskentelee Folkhälsan Utbildning Ab:ssa ja tekee päivätyönsä lisäksi töitä myös urheiluyrittäjänä. 

– Minulle luovuus, asioiden valmistaminen ja korjaaminen tarpeen tullen, on aina tuonut iloa. Urheilu- ja liikuntapalveluiden kysyntä ja tarjonta on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Mieti, miten monta kuntosalia joskus aikanaan oli! Nykyään yksinkertaisesti panostetaan enemmän omaan hyvinvointiin. Enää ei vierasteta ajatusta, että terveys voi maksaa, ja vasta-avattuja kuntosaleja löytyy joka puolelta, sanoo Joakim.

Joakimin mukaan verkostoituminen on alalla toimivalle yrittäjälle tai kevytyrittäjälle välttämättömyys. Toisten ammattitaidosta on osattava ottaa hyöty irti, eikä rajojen ylittämistä saa pelätä. Yritysten yhteiset tarjoukset ovat nykyään tärkeitä etenkin alan pienemmille yrittäjille. On yksinkertaisesti uskallettava rakentaa uudenlaisia kokonaisuuksia, että voi voittaa tarjouskilpailuja.

– Liiketoiminta perustuu verkostoajattelulle. Urheilualan yrittäjän on viestittävä tuotteistaan selkeästi ja tehtävä työnsä hyvin. Digitaaliset palvelut kasvavat hurjaa vauhtia ja samalla käyttäjäystävällisyys on kasvussa. Se tekee kaikesta yksinkertaisempaa, sanoo Joakim.


Rekisteröidy täällä!


Onko sinulla kysymyksiä Linqitista?
Ota yhteyttä!

Kjell-Owe Ahlskog
+358 40 9033 904
kjell-owe.ahlskog@linqit.fi