Pitkä ja kattava kokemus netistä ja sosiaalisista medioista

Oma yritys HANANAA Creative mahdollistaa Hanna Löfholmille itsenäisen ja joustavan työn markkinointikonsulttina. Hanna hoitaa useimpia markkinointiin ja brändäykseen liittyviä tehtäviä ja työskentelee myös mediamanagerina – toisin sanoen päivittää yritysten sosiaalisen median kanaviin kuvia ja tekstejä. Pitkä ja kattava kokemus netistä ja sosiaalisesta mediasta on kehittänyt Hannalle vainun siitä, mikä tulee toimimaan.

– Suosituimmat palveluni tähän mennessä ovat olleet kotisivut ja blogit – niin niiden suunnittelu ja luominen alusta asti, kuin olemassa olevien sivujen parannuksetkin (mm. UX-suunnittelu ja hakukoneoptimointi), kertoo Hanna.

– Kuulin Linqitista ensimmäisen kerran sosiaalisessa mediassa, minkä jälkeen minut kutsuttiin jäseneksi. On ollut mahtavaa huomata, että omalla alallani naisista on tullut parempia verkostoitumaan ja tekemään yhteistyötä!