3D Studio Blomberg: Digitaalisten palveluiden kysyntä kasvaa

Pohjanmaa ja Suomi ovat koti monelle upealle yritykselle. Meillä Linqitillä se näkyy selkeästi jäsenmäärämme kasvussa. Erilaisten yritysten määrä on vakuuttavaa!

Vaasasta löytyy kansainvälinen 3D Studio Blomberg, josta on muodostunut yksi johtavista toimijoista teollisen visualisoinnin alalla. 3D Studio Blomberg suunnittelee ja rakentaa visuaalisen 3D kuvauksen siitä, miten tuotetta käytetään. Visualisoinnin tuloksena tuotteen käytettävyys tehostuu.

– Digitalisaatiota ei voi välttää teollisissa yrityksissä, ja viime vuosien aikana digitaalisten palveluiden kysynnän kasvu on ollut selkeästi nähtävissä, sanoo yrityksen perustaja Pontus Blomberg.

– Oikeanlaisen osaamisen etsiminen ei lopu koskaan. Me panostamme toimintaamme hyvin pitkäjänteisesti, ja alamme vaatii niin perusteellista ammattitaitoa, että ”giggaaminen” voi olla hankalaa. Meille on tärkeää löytää ne tekijät, joilla on todellinen palo kouluttautua alalle. Verkostoidumme digitaalisesti mutta myös kasvotusten, joten esimerkiksi konferenssit ovat meille tärkeitä paikkoja potentiaalisten yhteistyökumppaneiden löytämiselle, sanoo Pontus.


Verkostoituminen on tärkeää kaikille yrityksille, ja verkostoitua voi niin digitaalisesti kuin kasvotustenkin.

Liity Linqitin jäseneksi jo tänään!