Kanava yhteistyön lisäämiselle alueella

Pool Digitalin toimitusjohtaja Magnus Pått on ollut Linqitin jäsen kuuden kuukauden ajan. Hänen yrityksenä työllistää neljä henkilöä, jotka kehittävät digitaalisia palveluita ja työkaluja yrityksille.

– Tehtävämme on organisaatioiden tehostaminen muun muassa räätälöityjen työkalujen ja eri järjestelmien integroinnin avulla. Myös myyntihenkilöstömme työskentelee tuote-esittelyyn ja -konfiguraatioon kehiteltyjen applikaatioiden parissa. Yritys on saanut alkunsa nettisivujen kehittämisestä, ja se on yhä osa toimintaa.

Pool Digital auttaa yrityksiä löytämään yksinkertaisia, fiksuja ja tehokkaita ratkaisuja arkeen. Työnteko perustuu vankkaan kokemukseen sekä intohimoon trendejä, innovaatioita ja uutta teknologiaa kohtaan. Täällä nähdään Linqitin potentiaali kanavana kaupalle ja resurssien jakamiselle yritysten välillä.

-Yrittäjähenkisyys näkyy ja tuntuu Pohjanmaalla, ja itse koen, että yrityksiin suhtaudutaan positiivisesti. Tällaisen palvelun käynnistämisessä on luonnollisesti omat haasteensa, minkä ymmärrämme oikein hyvin, olemmehan itsekin jo vuosia tarjonneet SaaS-palveluita. Toivomme, että yritysideasta kehittyy kanava, joka lisää yhteistyötä yritysten välillä, sillä sitä tarvitaan, sanoo Magnus.