Näin otat kaiken hyödyn irti Linqit.fi:stä

Mietitkö, miten Linqitiä käytetään? Vai sitä, löytyykö potentiaalin maksimoimiseen keinoja?
Niitä nimittäin on!

Profiilisi ja sieltä löytyvät tietosi jaetaan ainoastaan lisäresursseja etsiville yrityksille, ei muille palveluntarjoajille. Jäsenillä, joilla on käytössään pelkkä myyntipalvelu, on mahdollisuus nähdä Linqitistä löytyvät yritykset mutta ei heidän profiiliensa yksityiskohtia. Jäsenet, jotka ovat ottaneet käyttöön sekä osto- että myyntipalvelun näkevät kaikkien palveluun rekisteröityjen jäsenten profiilit.

Rekisteröimiäsi tietoja käytetään ainoastaan palvelun toiminnan piiriin kuuluvissa hakuprosesseissa. Hinta- ja saatavuustietoja käytetään, jotta järjestelmä pystyy hakemaan ja tarjoamaan ostavalle yritykselle sen kriteereitä täyttäviä resursseja. Linqit ei myy tietoja eteenpäin.

Linqitissä pystyt seuraamaan profiiliasi tarkastelleiden yritysten määrää. Jos koet, ettei profiilisi näy hauissa tarpeeksi usein tai ettei sinuun oteta yhteyttä huolimatta siitä, että näyt hauissa, on syytä harkita profiilin päivittämistä. Profiilin lyhyttä kuvausta kannattaa päivittää ja varmistaa, että se todella kuvaa toimintaasi sekä tarjoamiasi resursseja. Lisäksi on hyvä käydä läpi palveluun rekisteröimäsi erityisosaaminen ja palvelujen hinnoittelu sekä varmistaa, että kalenterisi on ajan tasalla.

Luodessasi Linqit-profiilia on hyvä miettiä tarkkaan, mitä erityisosaamista etsimälläsi lisäresurssilla tulisi olla. Linqit listaa hakutuloksiisi ainoastaan ne resurssit, jotka vastaavat aiemmin määrittelemiisi hakukriteereihin. Eli mitä korkeammat kriteerit olet asettanut, sitä vähemmän hakutuloksia saat.

Tarvitsetko varmasti täysipäiväistä resurssia lyhyeksi ajaksi vai onnistuisiko 75-prosenttisesti pidemmällä aikavälillä tehty työ? Tämän tyyppisillä säädöksillä voi olla yllättävänkin suuri vaikutus saamiisi hakutuloksiin.

Linqitin hakutoiminto ohjautuu ostajan profiiliinsa määrittelemien kriteerien mukaan. Järjestelmä hakee ja esittelee kaikki ostajan määrittelemät, kriteerit täyttävät (ja ylittävät) resurssit.

Kun ostaja klikkaa hakupainiketta, järjestelmä hakee ja näyttää kaikki hakukriteerit täyttävät resurssit ennalta määritellyssä järjestyksessä. Resurssit listataan ensisijaisesti palveluntarjoajien aiempien asiakkaiden palautteen, eli arvostelujen, mukaisesti. Toissijaisesti resurssit listautuvat aakkosjärjestyksessä.

Linqit-sivustoa kehitetään jatkuvasti – siksi tarvitsemme teidän palautettanne!