OPISKELIJA – MIETITKÖ OMAN YRITYKSEN PERUSTAMISTA?

Tänä päivänä monet yritykset ostavat mieluummin muiden yritysten palveluja sen sijaan, että he palkkaisivat henkilökuntaa väliaikaisia toimeksiantoja ja huippuja varten. Opiskelijalle tämä on oiva mahdollisuus kokeilla erityyppisiä toimeksiantoja ja työskennellä erityyppisissä yrityksissä.

Ehkä sinulla on jo oma yritys tai mietit sellaisen perustamista. Siinä tapauksessa Linqit on verkosto, johon sinun kannattaa ehdottomasti tutustua.

Linqit on helppokäyttöinen ja kustannustehokas digitaalinen yritysten välisten palveluhankintojen kohtaamispaikka.

Linqit on tehokas ja edullinen tapa niin uusille kuin vakiintuneillekin yrityksille tarjota omaa erityisosaamistaan sähköisesti mahdollisille toimeksiantajille. Linqitissä luot nopeasti ja helposti oman profiilisi, jossa kuvailet osaamisesi ja tarjoamasi palvelut. Linqitin jäsenenä säästät sekä aikaa että rahaa, koska Linqit markkinoi palvelujasi sopiville toimeksiantajille. Linqit on tilauspohjainen palvelu ja se on ainoastaan käytettävissä B2B-toimeksiantoja varten Linqitin jäsenten kesken.

Tarjoamme nyt kaikille opiskelijoille ilmaisen jäsenyyden opintojen ajaksi.

Kuulostaako tämä hyvältä? Täältä voit lukea lisää siitä, miten Linqit voi auttaa sinua luomaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia ensi kesänä:

https://linqit.fi/myytko-palveluita/
www.facebook.com/linqit.fi/
https://www.linkedin.com/company/linqit-finland/

Onko sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä:
Puh: +358 40 9033 904
S-posti: info@linqit.fi